Home / Bedrijfsinformatie / Hand desinfectie gel en desinfectie spray van Borsteltje.nl?

Hand desinfectie gel en desinfectie spray van Borsteltje.nl?

Hand desinfectie gel en desinfectie spray van Rovu?

De opzetborstels die Borsteltje.nl verkoopt zijn van het merk Rovu. Rovu is een overkoepelend merk wat naast opzetborstels ook andere producten inkoopt en verkoopt onder het eigen merk. Zo ook hand desinfectie gel en desinfectie spray. Al sinds 2018 verkoopt Borsteltje.nl desinfectie producten in zijn winkel op Bol.com. Dit is een hand desinfectie gel in een pomp flacon waardoor doseren spaarzaam gaat en de stevige fles niet gaat lekken in de tas. Een probleem wat vaak bij hand desinfectie gel in een tube of flesje met flip-dop wel het geval is.

Naast hand desinfectie gel heeft Rovu Reiniging in 2018 een deinfectie spray voor smartphones, toetsenborden, muizen, afstandsbedieningen en andere harder oppervlakken op de markt gebracht. Eigenlijk voor het eenvoudig desinfecteren van je flexplek op het werk. De reden hiervoor was dat we steeds vaker hoorden dat de telefoon een bron van bacteriƫn is, en te weinig schoon gemaakt wordt. In de eerste plaats is regelmatig met een doekje goed schoonmaken gewenst. Daartussendoor kun je er voor kiezen om je telefoon even snel in te sprayen met desinfecteren spray, voornamelijk als aanvulling op het normale schoon maken.

Rovu Reiniging heeft zelf een webshop waarin alle desinfectie producten te bestellen zijn www.rovureiniging.nl

Als je onze opzetborstels wel eens op Bol.com koopt, dan zal je daar in onze Borsteltje.nl winkel ook de producten van Rovu Reiniging vinden.