Home / Bedrijfsinformatie / Vragen opzetborstels

Vragen opzetborstels

Voordelige opzetborstels.

Vaak gestelde vragen aan Borsteltje.nl

Staat je vraag er niet tussen, stel hem dan via ons contactformulier. We proberen je binnen 24 uur te beantwoorden.

Geen abonnement maar wél voordelig opzetborstels?

Die hebben wij ook. Omdat we je dit in 1 keer toesturen via de brievenpost kunnen wij kosten laaghouden en jou zodoende een scherpe prijs aanbieden. Bekijk onze voordeel verpakkingen hier:

Naar ons alternatief voor Oral B opzetborstels – voordeelverpakkingen

Naar ons alternatief voor Philips opzetborstels – voordeelverpakkingen

Ik zie dat ik met Bitcoin kan betalen, wat is dat?

Bitcoin is een cryptovaluta. Misschien zegt dit je niets, en dat is ook helemaal niet erg. Bitcoin is een digitale munt waarvan we steeds vaker horen en die je op steeds meer plaatsen kunt gebruiken. Omdat wij als Borsteltje.nl voorop willen lopen, bieden we Bitcoin betaalmogelijkheden aan. Als je meer wilt weten over Bitcoin en de mogelijkheden daarvan kun je heel veel informatie vinden op de website: Beginnen met Bitcoin.

Ik zou graag meerdere opzetborsteltjes ontvangen voor mijzelf, m’n partner of kinderen. Kan dit in 1 bestelling?

Natuurlijk kan dat! We zijn echter druk bezig dit te realiseren, maar waarderen het enorm als je even laat weten interesse te hebben, dan gaan we ons ontwikkelteam even achter de broek aan zitten!

(Ps voor de tussentijd hebben we samen poetsen opgezet, je krijgt dan ipv 1 borsteltje per periode er 2 tegelijk opgestuurd. Dit kunnen natuurlijk verschillende modellen zijn, voor jou en je partner het favoriete
borsteltje).

Wat is de kwaliteit van de jullie eigen merk borsteltjes?

Die vraag hebben we vaker gehad. Een lage prijs én een topproduct, kan dat? Met een klantbeoordeling van rondom de 9 durven wij daar volmondig “ja” op te antwoorden. Wij kopen groot in en kunnen scherpe prijzen afdwingen, hierdoor kunnen we jou een goede kwaliteit bieden voor een scherpe prijs. Bekijk ook ons uitgebreide Q&A over A-merk opzetborstels en huismerk opzetborstels “Verschil A-merk en Borstelje.nl”

Ik ga verhuizen, wat moet ik doen?

Wij wensen je héél veel plezier met je nieuwe woning! Laat het ons even weten door in je account je adres aan te passen, je ontvangt de eerstvolgende bestelling op je nieuwe adres. Kom je er niet uit, laat het ons dan even weten via het contactformulier, dan helpen we je.

Ik ga een tijdje op reis, kan ik mijn (abonnement) opzetborsteltjes daar ook laten aankomen?

Nee, helaas kunnen wij niet naar het buitenland verzenden. We bieden een scherpe prijs aan en daarin zijn de verzendkosten natuurlijk in beschouwing genomen. Ga je in Nederland op vakantie of verblijf je elders? Laat het ons even weten dan passen wij de eerstvolgende bezorging voor je aan.

Zijn de verzendkosten gratis?

Ja, voor jou wel. Wij bieden jou altijd gratis verzenden aan. Wij verzenden (bijna al onze producten) via de brievenbuspost en kunnen op die manier onze verzendkosten laag houden, en dat is natuurlijk in jouw voordeel.

Hebben jullie een tandenborstel of opzetborstel voor kinderen?

Wat maakt een tandenborstel of opzetborstel geschikt voor kinderen? Daar verschillen de meningen over. Leuke kleuren, een kleinere borstel kop welke beter past bij het nog kleine gebit van kinderen, die hebben wij zeker. Je vindt deze opzetborstels voor kinderen <hier>. De borstels hebben een leuke vrolijke kleur waardoor de kinderen met meer plezier poetsen, je kunt ze zelf de keuze geven welke kleur ze nemen. Naast de leuke kleur is de borstelkop van deze opzetborstels voor kinderen wat kleiner waardoor poetsen eenvoudiger gaat.