Opzetborstels voor Philips Sonicare niet leverbaar vanaf augustus - onze excuses

Vanaf augustus 2020 zullen verschillen opzetborstels voor Philips Sonicare niet meer verkocht worden door Borsteltje.nl. Hier lees je meer over het hoe, waarom en welke opzetborstels het betreft.

Welke opzetborstels voor Sonicare verdwijnen uit het assortiment?

Zwarte opzetborstels voor de Philips Sonicare

Nieuwe opzetborstels voor Philips Sonicare zwart - black

Standaard opzetborstels voor de Philips Sonicare Diamond Clean

Diamond Clean opzetborstels bestellen (HX6062).

Kleine opzetborstels voor de Philips Sonicare kinder tandenborstel

Philips sonicare opzetborstel voor kinderen HX6032-33

Kleine opzetborstels voor de Philips Sonicare Diamond Clean

Philips sonicare Diamond Clean opzetborstels HX6064

Opzetborstels voor de Philips Sonicare (oudere kinderen) tandenborstel

Philips Sonicare gevoelige tanden

Waarom verkopen jullie deze opzetborstels voor Sonicare niet meer?

Borsteltje.nl is door Philips benadert met de eis om de verkoop van deze typen te staken. De reden daarvoor is dat bepaalde ontwerpen gepatenteerd zijn, dat wil zeggen dat het niet door een andere aanbieder op een soortgelijke wijze aangeboden mag worden.

Natuurlijk hebben wij begrip voor Philips en hebben hier medewerking aan verleend. Philips besteed geld aan productontwikkeling en reclame, door het verkopen van hun producten verdienen zij hier het geld voor terug. Een huismerk opzetborstels zoals het onze lift mee op de bestaande producten waardoor ontwikkelkosten lager zijn. Dat is ook de reden waarom wij onze opzetborstels ook altijd voordelig konden aanbieden. Helaas vervalt hierdoor een heel goed en betaalbaar alternatief voor de prijzige Philips opzetborstels.

Kan ik nu geen voordelige opzetborstels voor Philips Sonicare meer bestellen?

In theorie is het niet toegestaan om nog alternatieven voor deze opzetborstels van Philips Sonicare te verkopen. De praktijk zal anders zijn. Er zullen altijd bedrijven zijn welke illegale goederen verkopen. Het is natuurlijk aan jou of je mee werkt aan het bestaan van illegale goederen.

Borsteltje.nl heeft deze type opzetborstels altijd verkocht met de service daarbij zoals je die van ons gewend bent. Wij stonden, en staan nog steeds, achter onze kwaliteit. Als er iets niet naar wens gaat met een product dan lossen wij dat op. Tevredenheid staat bij ons hoog aangeschreven. We raden je dan ook aan om vanaf augustus 2020 toch te kiezen voor de originele opzetborstels van Philips, voor de hier genoemde typen. Je bent dan verzekerd van service als er iets mis gaat. Een service waar het bij veel illegale verkopers vaak aan ontbreekt.