Nevadent Elektrische tandenborstel.

De Nevadent elektrische tandenborstel is een handset (de body) die bij Lidl verkrijgbaar is. Het is een prijsvriendelijk alternatief voor de vaak prijzige Oral B elektrische tandenborstel óf de Philips Sonicare elektrische tandenborstel. Als je aanbiedingen in de gaten houdt kun je vaak een voordelige Oral B elektrische handset kopen, maar of die nu echt beter is dan een Nevadent elektrische borstel, wij laten het aan jou over om te oordelen. Hetzelfde geldt voor de Sonicare elektrische tandenborstel, al is onze ervaring dat de Philips, ondanks aanbiedingen, vaak aan de prijzige kant blijft. Als je meer test informatie over de Lidl elektrische tandenborstels wilt dan verwijzen we je door naar de consumentenbond voor onafhankelijk advies. Je vindt op deze pagina een test van de Nevadent elektrische tandenborstels: Consumentenbond test.

Ook zien we dat niet altijd het Sonicare én Oral B alternatief in de Lidl winkel beschikbaar zijn. Zo is op het moment dat we dit artikel schrijven slechts de Nevadent roterende elektrische borstel verkrijgbaar. De Sonische variant zien we niet in de winkel terug, wél in de Consumentenbond test.

Nevadent opzetborstels

Afbeeldingen van de Roterende elektrische Nevadent tandenborstel. Afbeeldingen afkomstig van Lidl shop. 

Nevadent Elektrische tandenborstel
Nevadent Lidl elektrische tandenborstel opzetborstels
Nevadent sonische tandenborstel sonicare

Afbeelding van de Sonische elektrische Nevadent tandenborstel. Afbeelding afkomstig van Consumentenbond.

Opzetborstels voor de Nevadent Elektrische tandenborstel.

Gelukkig heeft de Lidl – Nevadent het eenvoudig gemaakt wat betreft de opzetborstels. Dezelfde borstels als voor Oral B en Philips Sonicare passen op de Nevadent elektrische tandenborstels. Let altijd goed op de aansluiting van de opzetborstels die er standaard bijgeleverd zaten. Vergelijk deze met de opzetborstels die je wilt bestellen en het kan haast niet mis gaan. Wil je toch extra advies, neem dan contact met ons op. Het makkelijkste doe je dat door een foto van jouw opzetborstels naar ons toe te sturen. Als je zorgt dat de aansluiting goed zichtbaar is kunnen wij eenvoudig adviseren welke opzetborstels passen.

Opzetborstels voor Nevadent sonisch

Aansluiting van de Sonische elektrische Nevadent opzetborstels.

Opzetborstels voor Nevadent roterend

Aansluiting van de Nevadent opzetborstels voor Roterend model.

Waar koop je de Lidl Nevadent Elektrische tandenborstel?

Regelmatig zie je de Nevadent Elektrische tandenborstels bij de Lidl in de schappen liggen. Echter is webshop altijd toegankelijk voor je. Het is per moment verschillend welke typen Elektrische borstels ze allemaal hebben. Je kunt op de webshop van Lidl eenvoudig zoeken naar “Nevadent elektrische tandenborstel” om te kijken welke modellen beschikbaar zijn. Link naar Lidl elektrische borstels.

Nevadent, Oral B of Philips Sonicare elektrische tandenborstel?

Wie zijn wij om daar iets over te zeggen. Meningen verschillen en het prijskaartje speelt vaak ook mee. Natuurlijk is er objectief een oordeel te geven en we verwijzen daarvoor dan ook naar de test van de Consumentenbond; Link naar consumentenbond test. Helaas zijn er op het moment dat we dit artikel schrijven weinig reviews bij hen beschikbaar over de Nevadent borstels. We hopen dat dit door de tijd heen er meer worden.

Heeft Lidl zelf geen opzetborstels voor de Nevadent elektrische tandenborstel?

Voor zover wij in de Lidl webshop zien niet. Mogelijk is het in de winkel anders, maar zoals met veel producten kan dat ook per moment verschillen. Het meest eenvoudig bestel je je opzetborstels voor de Nevadent elektrische borstel dan ook online. Borstje.nl heeft een uitgebreid aanbod van voordelige en goed kwaliteit opzetborstels voor zowel de roterende als de sonische variant. Voor de roterende variant kies je uit de Oral B alternatieven en voor de Sonische variant kies je uit de Sonicare alternatieven. Heb je hulp nodig? Stuur even een bericht naar info@borsteltje.nl

Bekijk hier onze Sonische opzetborstels.

Opzetborstels voor Nevadent sonisch

Bekijk hier onze Roterende opzetborstels.

Opzetborstels voor Nevadent roterend