Verzendkosten - opzetborstels gratis verzonden

Hoe kunnen jullie de opzetborstels gratis verzenden?

Het klopt dat wij onze opzetborstels binnen Nederland gratis bezorgen. Niets is natuurlijk gratis, maar doordat wij groot inkopen kunnen wij een scherpe prijs rekenen waarbij de verzendkosten inbegrepen zijn. Het verzenden van een bestelling wordt helaas steeds duurder bij PostNL en een goede alternatieve aanbieder hiervoor is er nog niet. Wij kunnen nog steeds gratis verzenden binnen Nederland aanbieden en hopen dat nog lang te kunnen doen.

Voor verzendingen naar België waren wij helaas genoodzaakt om een bijdrage in de verzendkosten te vragen. De kosten welke PostNL hiervoor vraagt zijn dusdanig hoog dat het niet meer mogelijk was om deze op ons te nemen. Omdat we gratis verzenden binnen Nederland aanbieden vragen we jou natuurlijk niet de volledige verzendkosten te betalen maar slechts een kleine bijdrage.

Hoe verpakken jullie de opzetborstels die ik bestel?

Bestellingen van 4 en 8 opzetborstels verpakken wij netjes in een Borsteltje.nl envelop. Dit zijn lichte maar stevige enveloppen waarmee we onze opzetborstels veilig naar jou toe kunnen sturen. Bij normale omgang tijdens het post-proces biedt dit voldoende bescherming om jouw bestelling in perfecte staat bij jou thuis te krijgen. Bestellingen groter dan 8 opzetborstels worden in een stevige brievenbusdoos verzonden.

Opzetborstels gratis verzonden

Moet ik thuis zijn als mijn opzetborstels bezorgd worden?

Nee, alle opzetborstels die je via de Borsteltje.nl website besteld passen door je brievenbus. Of je nu één pakje van 4 opzetborstels besteld of 4 pakjes, dit pakken wij netjes in zodat het door je brievenbus past. Bestellingen tot 16 opzetborstels vallen dus gewoon op je deurmat. Als je een grotere bestelling opzetstukjes doet is het mogelijk dat we die via de pakketdienst verzenden, eenvoudigweg omdat deze niet meer in een brievenbusdoos passen. Ook vertegenwoordigt je bestelling dan een grotere waarde waardoor we extra voorzichtig zijn.

Hoe lang duurt het voor mijn opzetborstels bezorgd worden?

Alle Borsteltje.nl medewerkers doen hun best om jouw bestelling zo snel mogelijk bij jou te krijgen. Als het aan ons lag had jij je opzetborstels altijd de volgende dag al in huis, helaas lukt dat niet altijd. Onze bestellingen gaan dagelijks het post-proces in, maar we horen soms dat een bestelling (ook binnen Nederland) er 2 dagen over doet. Hoe wij ook ons best doen, als er iets in het PostNL proces vertraagt raakt, dan hebben wij daar helaas geen grip op en hopen op je begrip daarvoor.

Kan ik ook in België opzetborstels bestellen?

Borsteltje.nl levert ook in België. Omdat wij vanuit Nederland verzenden kan dit een paar dagen langer duren.

Opzetborstels België bestellen