Home / Informatie / Oral B Opzetstukjes

Oral B Opzetstukjes

Oral B opzetstukjes

Oral B opzetstukjes of Oral B opzetborstels, is dat hetzelfde?

Afgelopen jaren zien dat we veel mensen op zoek zijn naar Oral B opzetstukjes voor hun Braun elektrische tandenborstel. De vraag ontstaat dan geregeld of Oral B opzetstukjes hetzelfde zijn als Oral B opzetborstels. Het antwoord is eenvoudig; ja, opzetstukjes zijn hetzelfde als opzetborstels. Het enige waar je op moet letten is of het type opzetstukje compatible is met jouw handset.

Bij Borsteltje.nl maken we het jou zo makkelijk mogelijk. We zorgen er voor dat jij zeker-ste-weten de juiste opzetstukjes in huis haalt. Bij ieder opzetstukje plaatsen wij een duidelijke herkenbare afbeelding van de aansluiting. Dit werkt simpel op twee manieren, als jij één type opzetstukje gebruikt dan zie je daar de aansluiting duidelijk bij staan. Die zelfde aansluiting herken je verder bij alle opzetstukjes welke op jouw handset passen. De tweede manier is eenvoudigweg de afbeelding van het gewenste nieuwe opzetstukje vergelijken met jouw oude opzetstukje. Dat kan niet fout gaan, maar twijfel je toch dan kun je ons altijd om hulp vragen. Onze servicedesk medewerkers proberen je zo snel mogelijk een antwoord te geven, vaak is dat al binnen enkele uren, maar uiterlijk binnen een dag.

Oral B opzetstuk of Oral B opzetborstel, hoe je jouw elektrische opzettandenborstel ook noemt, bij Borsteltje.nl hebben we altijd een ruim assortiment tandenborstels voor de Oral B elektrische tandenborstels.

Om het je makkelijk te maken vind je hieronder een overzicht van de opzetstukjes welke geschikt zijn voor de Oral B elektrische tandenborstel. (TIP: Als je over een afbeelding heen gaat ziet je duidelijk de aansluiting van het opzetstukje om te vergelijken met jouw oude Oral B opzetstukje). Voor Oral B elektrische tandenborstels hebben we hele leuke combinatie aanbiedingen, zo combineer je jouw favoriete opzetstukjes en laat je ze voor een scherpe prijs thuisbezorgen. Of wat dacht je van ons try-out pakket; een pakket met 7 verschillende opzetstukjes zodat je ze allemaal kunt proberen voordat je een grote verpakking koopt.

Oral B Opzetstukjes
Oral B Opzetstukjes aansluiting
Oral B opzetstukjes online bestellen