Home / Informatie / Sonicare opzetborstels aansluiting

Sonicare opzetborstels aansluiting

Sonicare opzetborstels aansluiting

Regelmatig krijgen we de vraag of een bepaald type opzetborstel op de handset van de klant past. In dit artikel leggen we duidelijk uit welke Sonicare Borstels allemaal op welke handset passen. We richten ons hier voornamelijk op de aansluiting en niet op de verschillende typen borstel. Op de verschillende typen borstels gaan we dieper in in het volgende artikel; LINK BORSTELKOPPEN.

De meeste Sonicare opzetborstels hebben dezelfde aansluiting en je kunt dan ook variëren met de verschillende borstels. Is het bij deze Sonicare opzetborstels makkelijk om te wisselen met je partner. Jullie kunnen dezelfde handset gebruiken met een eigen favoriet type opzetborstel.

De aansluiting is rond met daarin een ijzeren ring. Deze ring kan van verschillende materialen zijn. Borsteltje.nl gebruikt net als Philips een materiaal wat niet gaat roesten. Voor zowel de hygiëne als de schone uitstraling is het fijn als ook de onderkant van de borstel hiertegen bestand is. Roestvorming kan niet alleen zorgen dat er roestige viezigheid uit de borstel komt, het kan ook (blijvende) schade aanrichten aan de handset doordat er roest achterblijft.

Hoewel je deze ring niet ziet als hij op de Sonicare handset zit, is het dus belangrijk dat deze van een goed materiaal is. Borsteltje.nl borstels gaan gegarandeerd niet roesten waarmee het beste alternatief bieden voor de bekende Sonicare Opzetborstels. Ook de pasvorm van Borsteltje.nl borstels is uitmuntend. In veel reviews van klanten lezen we terug dat onze opzetborstels perfect passen.

Sonicare opzetborstels online kopen
Sonicare opzetborstels online bestellen

Er zijn echter uitzonderingen, de Sensiflex van Philips is er daar één van. Hoewel Philips zich met nagenoeg alle modellen richt op de Sonische techniek (hele hoge freuqntie / vibraties), heeft deze borstel een soort techniek zoals de meeste Oral B borstels. De borstelkop beweegt in plaats van dat dat deze snel vibreert. Let erop dat deze borstel een ander type aansluiting heeft en je dus niet de Sonicare opzetborstels kunt gebruiken.

Sonicare opzetborstels online

Daarnaast heeft Philips mondverzorging de e-series tandenborstel. Hierbij wordt de volledige kop vervangen in plaats van alleen de opzetborstel. Gemakshalve worden deze wel opzetborstels genoemd, en niet zoals je misschien zou verwachten “opzetkoppen”. De Philips Sonicare Opzetborstels HX7022/07 of HX7001 zijn geschikt voor de Philips Sonicare e5000, Philips Sonicare e7000, Philips Sonicare e9000 en e-series. Bij twijfel kun je ons altijd even om hulp vragen.

HX7001 opzetborstels online bestellen.

 

Als je vragen over onze Sonicare opzetborstels hebt, of niet zeker bent of een bepaald type borstel op jouw Philips Sonicare Elektrische tandenborstel past, dan kun je ons contactformulier invullen, we proberen je dan binnen 24 uur te antwoorden.