Home / Sonicare Tandenborstels / Philips Sonicare HealthyWhite HX6730

Philips Sonicare HealthyWhite HX6730

Philips Sonicare HealthyWhite HX6730

De Philips Sonicare HealthyWhite HX6730 elektrische tandenborstel zorgt voor wittere en gezondere tanden door de Clean & White poetsstand. Philips Sonicare HealthyWhite is de eerste sonische tandenborstel die speciaal is ontwikkeld om je tanden in slechts 2 weken tijd tot 2 tinten witter te maken.

Als je deze HX6730 elektrische tandenborstel hebt is het belangrijk dat je goede opzetborstels hebt. Borsteltje.nl biedt je diverse goede opzetborstels aan welke perfect op jouw HX6730 handset passen.

Bij Borsteltje.nl staat duidelijkheid en klanttevredenheid voorop. Om het voor jou zo eenvoudig mogelijk te maken vind je hieronder de belangrijkste informatie terug. Je ziet de aansluiting van de borstels die op de HX6730 passen. Deze afbeelding van de aansluiting zie je ook terugkomen bij alle opzetborstels die geschikt zijn voor jouw handset. Zo is het heel eenvoudig om de juiste opzetborstels voor jouw handset te bestellen.

We hebben zelfs een combinatie-pakket van Sonicare opzetborstels. Hiermee kies je 2 of 4 verpakkingen van jouw favoriete of juist allemaal verschillende Sonicare opzetborstels om ze voordelig uit te proberen.

Op de HX6730 passen de volgende typen; Philips Sonicare Proresults, Philips Sonicare Diamondclean, Philips Sonicare Compact, Philips Sonicare Mini en Philips Sonicare Sensitive.

Philips Sonicare HealthyWhite HX6730

Uit klinisch onderzoek is gebleken dat dagelijkse verkleuringen, zoals koffie, thee, rode wijn en tabak, worden verwijderd en dat ook de resultaten van professionele bleekbehandelingen langer behouden blijven. Met HealthyWhite HX6730 wordt het behouden van natuurlijk witte tanden moeiteloos een onderdeel van je dagelijkse mondverzorging.

Aansluiting opzetstukjes Philips Sonicare HX6730 tandenborstel

Sonicare opzetborstels online bestellen

Een aantal mooie Philips Sonicare HX6730 aanbiedingen op een rijtje:

Voor de verkoop van de Elektrische tandenborstel handsets werken wij samen met Bol.com. Zij verzekeren ons ervan dat jij je nieuwe Philips Sonicare HX6730 Elektrische tandenborstel zo snel mogelijk in huis hebt.