Home / Sonicare Tandenborstels / Philips Sensiflex opzetborstels

Philips Sensiflex opzetborstels

Philips Sensiflex opzetborstels

Goed poetsen is belangrijk, maar er is véél keuze. De Sensiflex opzetborstels zijn een goede optie, echter is het een onbekender type. We willen daarom hier aandacht besteden aan deze opzetborstel. Borsteltje.nl wil jou informeren over goede Elektrische tandenborstels. Hier willen we je vertellen over de Philips Sensiflex  / Philips Sonicare sensiflex elektrische tandenborstel.

De Sensiflex opzetborstels staan bekend onder de volgende typen; HX2012, HX2014, HX1600, HX1900, HX1511, HX1520, HX1610

Philips Sensiflex opzetborstels

Je ziet hier een hele rij aan type aanduidingen voor de Sensiflex opzetborstels. De typeaanduiding gaat voornamelijk over de elektrische tandenborstel handset van Philips. Deze is er in verschillende uitvoeringen. Door de tijd heen brengt Philips nieuwe elektrische tandenborstels op de markt. Elektrische tandenborstels met nieuwe opties (timers, langere accuduur, etc.) op de markt, of in leuke kleuren. De opzetborstels blijven gelijk voor dat specifieke model.

Let voor de Sensiflex goed op dat je de juiste vervangende opzetborstels aanschaft. De Sensiflex opzetborstels hebben een bewegende in plaats van vibrerende borstelkop. Deze is deels vergelijkbaar met de alom bekende Oral B elektrische tandenborstel. Als je liever een vibrerende (sonische) tandenborstel hebt, raden we je aan om naar een Philips Sonicare elektrische tandenborstel te kijken.

Als jij een Philips Sensiflex elektrische tandenborstel hebt, dan hebben wij de ideale opzetborstels voor jou. Ons eigen merk, waarbij we 100% achter onze kwaliteit staan. De Sensiflex opzetborstels zijn bekend onder de verschillende type aanduidingen, deze vindt je eerder in dit artikel terug. Als je twijfelt kijk dan eerst goed naar de aansluiting van jouw opzetborstels en onze grote foto bij de opzetborstels. Daaraan kun je bepalen of onze Sensiflex opzetborstels gelijk zijn aan de jouwe. Als je twijfelt kun je natuurlijk altijd contact met ons opnemen.

Onze Sensiflex opzetborstels vind je op onderstaande link;

Naar Sensiflex opzetborstels in de shop

Philips Sensiflex opzetborstels

Zijn Philips Sensiflex opzetborstels de beste keuze voor jouw mond?

De keuze voor een elektrische tandenborstel is erg persoonlijk. Op basis van gebruik kunnen we zeggen dat Oral B en Philips Sonicare behoorlijk aan elkaar gewaagd zijn. We kunnen geen exact inzicht in het marktaandeel van één van beiden geven. De Philips Sensiflex opzetborstels zijn een minder bekend type, waardoor is ons onbekend. Het is een type wat al zeer lang bestaat maar waar we nooit reclame voor gezien hebben. Wat de keuze van Philips is om zich te richten op Sonicare weten we dan ook niet.

Sensiflex opzetborstels te bestellen bij Borsteltje.nl

Door de tijd heen hebben we berichten van Sensiflex gebruikers ontvangen met de vraag of wij hier ook vervangende opzetborstels voor konden leveren. Na contact met onze leverancier bleek dit mogelijk te zijn en dan we begonnen met het leveren van de Sensiflex opzetborstels. Intussen is dit model al enkele jaren in ons assortiment en hebben we duizenden tevreden klanten die met onze Sensiflex opzetborstels poetsen.

Let op, de Philips Sensiflex handset en opzetborstels hebben een speciale aansluiting.

Philips Sensiflex aansluiting passend

Er is slechts 1 opzetborstel voor de Sensiflex beschikbaar