Home / Sonicare Tandenborstels / Philips Sensiflex opzetborstels

Philips Sensiflex opzetborstels

Philips Sensiflex opzetborstels HX2012, HX2014, HX1600, HX1900, HX1511, HX1520, HX1610

Goed poetsen is belangrijk, maar er is véél keuze. Borsteltje.nl wil jou informeren over goede Elektrische tandenborstels. Hier willen we je vertellen over de Philips Sensiflex  / Philips Sonicare sensiflex elektrische tandenborstel.

Philips Sensiflex opzetborstels

Je ziet hier een hele rij aan type aanduidingen voor de Sensiflex. De typeaanduiding gaat voornamelijk over de elektrische tandenborstel handset van Philips. Deze is er in verschillende uitvoeringen. Door de tijd heen brengt Philips nieuwe elektrische tandenborstels op de markt. Elektrische tandenborstels met nieuwe opties (timers, langere accuduur, etc.) op de markt, of in leuke kleuren. De opzetborstels blijven gelijk voor dat specifieke model.

Let voor de Sensiflex goed op dat je de juiste opzetborstels aanschaft. De Sensiflex opzetborstels hebben een bewegende in plaats van vibrerende borstelkop. Deze is deels vergelijkbaar met de alom bekende Oral B elektrische tandenborstel. Als je liever een vibrerende (sonische) tandenborstel hebt, raden we je aan om naar een Philips Sonicare elektrische tandenborstel te kijken.

Als jij een Philips Sensiflex elektrische tandenborstel hebt, dan hebben wij de ideale opzetborstels voor jou. Ons eigen merk, waarbij we 100% achter onze kwaliteit staan. De Sensiflex opzetborstels zijn bekend onder de volgende type aanduidingen; HX2012, HX2014, HX1600, HX1900, HX1511, HX1520 en HX1610. Als je twijfelt kijk dan eerst goed naar de aansluiting van jouw opzetborstels en onze grote foto bij de opzetborstels. Vaak kun je daaraan bepalen of onze Sensiflex opzetborstel gelijk is aan de jouwe. Als je twijfelt kun je natuurlijk altijd contact met ons opnemen.

Onze Sensiflex opzetborstels vind je op onderstaande link;

Naar Sensiflex opzetborstels in de shop

Philips Sensiflex opzetborstels

Let op, de Philips Sensiflex handset en opzetborstels hebben een speciale aansluiting.

Philips Sensiflex aansluiting passend

De volgende opzetborstels zijn geschikt voor Philips Sensiflex