Home / Sonicare Tandenborstels / Philips Sonicare Black – zwarte opzetborstels

Philips Sonicare Black – zwarte opzetborstels

Philips Sonicare Zwart HX9353 - Diamond Clean Black

Philips Sonicare Zwart (HX9353) – Diamond Clean Black edition

Al sinds enige tijd heeft Philips naast de witte Sonicare handsets deze fantastische handset ook in andere kleuren. Inmiddels zijn verschillende uitvoeringen, zwart, roze, en geregeld komt er een nieuwe kleur bij.

De Philips Sonicare Black Edition, ofwel de zwarte Philips Sonicare handset is een elegante elektrische tandenborstel welke een luxe uitstraling heeft en staat op iedere badmeubel. Qua techniek is deze zwarte Sonicare handset niet anders dan de witte Sonicare. Het is mogelijk dat je een andere uitvoering, met meer functionaliteiten hebt, maar dat staat los van de kleur.

De Philips Sonicare Black edition wordt vaak in een set geleverd met een reishoes erbij en in sommige gevallen glas waarin de tandenborstel te plaatsen is welke hem ook direct oplaad. Hierdoor hoef je de elektrische tandenborstel niet op het laadstation te zetten, maar eenvoudig in het strakke design glas.

Bij de zwarte Sonicare worden standaard zwarte opzetborstels geleverd. Deze sonicare opzetborstels zijn van het type “Diamond Clean”, te herkennen aan de lichtgroene borstelharen. De aansluiting is exact hetzelfde als van de Sonicare opzetborstels voor de traditionele (witte) handsets van Philips. Natuurlijk staat een zwarte opzetborstel mooier op deze zwarte handset dan de witte opzetborstels.

Borsteltje.nl biedt jou al lange tijd opzetborstels voor Sonicare van hoge kwaliteit. Wij weten zeker dat je 100% tevreden bent over onze borstels! Sinds december 2017 heeft Borsteltje.nl ook zwarte opzetborstels, het alternatief voor jouw zwarte Sonicare handset. Ook hiervoor garanderen wij dat je 100% tevreden bent.

De Philips Sonicare Diamond clean Black edition staat bekend onder typeaanduiding HX9353/56. Er is ook een luxe uitvoering met “smart” functionaliteiten. De Smart Black edition HX9924/13. Ook op deze luxe HX9924/13 handset passen onze zwarte Sonicare opzetborstels. De zwarte Sonicare opzetborstels zijn bekend onder (onder andere) type aanduiding HX6064/33 DiamondClean Black.

Philips Diamond Clean zwart HX9353
Philips Sonicare Pro Results passend
Philips Diamond Clean black hx9352
Oral B opzetstukjes online bestellen

De volgende opzetstukjes passen op jouw Philips Sonicare HX9353/56 en HX9924/13 Smart Black

Onder andere onderstaande opzetborstels passen op jouw Oral B tandenborstel handset. Als je vragen hebt kun je ons die altijd voorleggen via het contactformulier of ons telefoonnummer.