Home / Sonicare Tandenborstels / Philips Sonicare roze / pink

Philips Sonicare roze / pink

Roze Philips Sonicare HealthyWhite HX6762/43 - Pink Elektrische tandenborstel

Philips Sonicare Roze (HX6762/63/67/43) – Philips Sonicare HealthyWhite Elektrische tandenborstel – Roze

Al enige tijd heeft Philips naast de witte Sonicare handsets deze fantastische handset ook in andere kleuren. Inmiddels zijn verschillende uitvoeringen, roze, zwart, en soms komt er een nieuwe kleur bij. De Sonicare roze lijkt één van de favorieten onder de consument, vandaar geven wij vandaag speciale aandacht aan dit model en kleur.

De Philips Sonicare roze variant, ofwel de Philips Sonicare Pink Edition handset is een elegante elektrische tandenborstel welke een luxe uitstraling heeft en staat op iedere badmeubel. Qua techniek is deze Sonicare roze handset niet anders dan de witte of zwarte Philips Sonicare. Het is mogelijk dat je een Sonicare Pink hebt met meer functies, een andere uitvoering, de opzetborstels er voor zijn hetzelfde. De kleur van de Sonicare Pink hangt niet samen met een specifieke set functionaliteiten of een type nummer. Als je twijfelt of onze Roze Sonicare opzetborstels ook bij jou passen dan kun je ons altijd een bericht sturen, we helpen je graag!

De Philips Sonicare Pink wordt vaak in een set geleverd met een reishoes erbij en in sommige gevallen een glas waarin de tandenborstel te plaatsen is welke hem ook direct oplaad. Hierdoor hoef je de elektrische tandenborstel niet op het laadstation te zetten, maar eenvoudig in het strakke design glas. Hier heeft Philips een echt onderscheidend aspect te pakken. Waar Oral B vaak een traditioneel laadstation heeft, biedt Philips dus een luxe design glazen laadstation aan.

Bij de Sonicare Roze elektrische tandenborstels worden standaard witte opzetborstels geleverd, vaak de standaard Sonicare opzetborstels met de groene borstelharen. Héél vreemd, maar ten tijden van schrijven van dit artikel, oktober 2019, heeft Philips wél roze elektrische tandenborstels maar géén roze opzetborstels. Borsteltje.nl is dan ook de eerste in Nederland die voor jouw elektrische tandenborstel bijpassende roze opzetborstels heeft.

Borsteltje.nl biedt jou al lange tijd opzetborstels voor Sonicare van hoge kwaliteit. Wij weten zeker dat je 100% tevreden bent over onze borstels. Sinds oktober 2019 heeft Borsteltje.nl ook Roze Sonicare opzetborstels van ons huismerk. Ook hiervoor garanderen wij dat je 100% tevreden bent. Intussen poetsen al duizenden mensen naar volle tevredenheid met Borsteltje.nl.

De Philips Sonicare HealthyWhite Elektrische tandenborstel – Roze edition staat bekend onder typeaanduiding HX6762/63/67/43. Er zijn verschillende varianten met verschillende functionaliteiten zoals harder / zachtere vibraties, polijst opties en timer functie. Wellicht komt er ook een Sonicare Smart variant, zoals die er ook voor de Sonicare Black edition is. Omdat er een veelvoud aan handsets (elektrische borstels) is, gaan we niet op ieder specifiek type in. De roze opzetborstels voor Sonicare passen op alle Philips Sonicare elektrische tandenborstels, als je twijfelt, benader ons gerust even.

Philips Sonicare HealthyWhite HX6762 43 - Roze Elektrische tandenborstel
Opzetborstels Roze voor Philips Sonicare
Philips Sonicare HealthyWhite HX6743 62 - Pink Elektrische tandenborstel
Oral B opzetstukjes online bestellen

Roze Philips Sonicare HealthyWhite HX6762/43 - Pink Elektrische tandenborstel

Onder andere onderstaande opzetborstels passen op jouw Roze Sonicare tandenborstel handset. Je ziet het goed, het zijn niet alleen roze opzetborstels, ook zwarte en witte opzetborstels passen op jouw elektrische Sonicare tandenborstels. Je kiest zelf de kleur die jij het mooiste vindt. Als je vragen hebt kun je ons die altijd voorleggen via het contactformulier of ons telefoonnummer.