Home / Sonicare Tandenborstels / Philips Sonicare zwart

Philips Sonicare zwart

Philips Sonicare Zwart HX9353 - Diamond Clean Black

Philips Sonicare Zwart (HX9353) – Diamond Clean Black edition

Al enige tijd heeft Philips naast de witte Sonicare handsets deze fantastische handset ook in andere kleuren. Inmiddels zijn verschillende uitvoeringen, zwart, roze, en geregeld komt er een nieuwe kleur bij. De Sonicare zwart lijkt één van de favorieten onder de consument, vandaar geven wij vandaag speciale aandacht aan dit model en kleur.

De Philips Sonicare Zwart variant, ofwel de Philips Sonicare Black Edition handset is een elegante elektrische tandenborstel welke een luxe uitstraling heeft en staat op iedere badmeubel. Qua techniek is deze Sonicare zwart handset niet anders dan de witte Sonicare. Het is mogelijk dat je een Sonicare Zwart hebt met meer functies, een andere uitvoering, maar dat kan zomaar ook een witte of roze zijn. De kleur van de Sonicare Zwart hangt niet samen met een specifieke set functionaliteiten.

De Philips Sonicare Zwart wordt vaak in een set geleverd met een reishoes erbij en in sommige gevallen een glas waarin de tandenborstel te plaatsen is welke hem ook direct oplaad. Hierdoor hoef je de elektrische tandenborstel niet op het laadstation te zetten, maar eenvoudig in het strakke design glas. Hier heeft Philips een echt onderscheidend aspect te pakken. Waar Oral B vaak een traditioneel laadstation heeft, biedt Philips dus een luxe design glazen laadstation aan.

Bij de Sonicare zwart worden standaard zwarte opzetborstels geleverd. Deze sonicare opzetborstels zijn van het type “Diamond Clean”, te herkennen aan de lichtgroene borstelharen. De aansluiting van de Sonicare Zwart is exact hetzelfde als van de Sonicare opzetborstels voor de traditionele (witte) handsets van Philips. Natuurlijk staat een zwarte opzetborstel mooier op deze zwarte handset dan de witte opzetborstels.

Borsteltje.nl biedt jou al lange tijd opzetborstels voor Sonicare van hoge kwaliteit. Wij weten zeker dat je 100% tevreden bent over onze borstels. Sinds december 2017 heeft Borsteltje.nl ook Sonicare zwart opzetborstels van ons huismerk. Ook hiervoor garanderen wij dat je 100% tevreden bent. Intussen poetsen al duizenden mensen naar volle tevredenheid met Borsteltje.nl.

De Philips Sonicare Zwart / Diamond clean Black edition staat bekend onder typeaanduiding HX9353/56. Er is ook een luxe uitvoering met “smart” functionaliteiten. De Smart Black edition HX9924/13. Ook op deze luxe HX9924/13 handset passen onze Sonicare zwart opzetborstels. De Sonicare zwarte opzetborstels zijn bekend onder (onder andere) type aanduiding HX6064/33 DiamondClean Black.

Philips Diamond Clean zwart HX9353
Philips Sonicare Pro Results passend
Philips Diamond Clean black hx9352
Oral B opzetstukjes online bestellen

De volgende opzetstukjes passen op jouw Philips Sonicare HX9353/56 en HX9924/13 Smart Black

Onder andere onderstaande opzetborstels passen op jouw Zarte Sonicare tandenborstel handset. Je ziet het goed, het zijn niet alleen zwarte opzetborstels, ook roze en witte opzetborstels passen op jouw elektrische Sonicare tandenborstels. Je kiest zelf de kleur die jij het mooiste vindt. Als je vragen hebt kun je ons die altijd voorleggen via het contactformulier of ons telefoonnummer.