Mijn account

Oral B opzetborstels

We willen je graag meer vertellen over Oral B opzetborstels zodat jij de juiste keuze maakt bij het aanschaffen van opzetborstels voor je elektrische tandenborstel. Of je nu kiest voor Oral B opzetborstels of voor ons eigen merk, je weet in ieder geval waar het verschil in prijs vandaan komt.

Oral-B is een merk van tandverzorgingsproducten, dat sinds 2006 toebehoort aan Procter & Gamble. Het assortiment van Oral-B bestaat uit tandpasta, tandzijde en diverse  tandenborstels. Voor de elektrische tandenborstels van onder andere Braun zijn er Oral B opzetborstels welke op de elektrische tandenborstel geklikt kunnen worden.

Het voordeel van Oral B opzetborstels

Stel je voor dat iedere keer als je tandenborstel versleten is je deze samen met de handset moet weggooien omdat deze aan elkaar vast zitten. Dat is natuurlijk niet efficiënt. Het voordeel van Oral B opzetborstels is dat je nu alleen maar de opzetborstel hoeft te vervangen. Eén groot voordeel van de verwisselbare opzetborstels is dat je hier nu ook andere, voordeligere opzetborstels op kunt zetten.

Zijn Oral B opzetborstels beter?

Naast Oral B zijn er door de tijd heen diverse andere merken opzetborstels ontstaan. Hoewel de Oral B opzetborstels als de officiële opzetborstels worden gezien is er vandaag de dag een veelvoud aan andere merken. De reden hiervan is dat Oral B opzetborstels behoorlijk aan de prijs kunnen zijn. Als jij al enige tijd elektrisch poetst en enkele keren je opzetborstel gewisseld hebt weet je waarschijnlijk dat je zomaar  tussen de 3 en de 6 euro voor een Oral B opzetborstels kunt betalen. Borsteltje.nl biedt een voordelig alternatief voor de prijzige Oral B opzetborstels.

Hieronder zie je de verschillende Oral B opzetborstels welke het meest gebruikt worden.

Bijzondere Oral B opzetborstels

Als jij al langere tijd gebruik maakt van de Oral B opzetborstels dan komen deze je misschien niet direct bekend voor. Het zijn de wat minder bekende opzetborstels van Oral B, maar daarom niet slechter. Sommige mensen geven juist de voorkeur aan deze sonische borstels van Oral B. De volledige reeks van Philips Sonicare tandenborstels is op dit princiepe gebaseerd en zeker een goed alternatief voor de andere Oral B opzetborstel typen.

Waarom zou je Oral B opzetborstels kopen?

Dat is inderdaad een goede vraag. Natuurlijk staat Oral B garant voor de kwaliteit van hun opzetborstels, maar daarnaast betaal je ook voor de marketing uitgaven van Oral B. Als je Oral B opzetborstels koopt ben je dus verzekerd van een goede kwaliteit. Dat ben je echter ook als je Borsteltje.nl opzetborstels koopt. Wij garanderen je ook dat je opzetborstels van goede kwaliteit zijn. Als je niet tevreden bent over je opzetborstels zorgen wij voor een oplossing. Het is aan jou de keuze of je Oral B opzetborstels koopt of ons huismerk opzetborstels.

Is er een goed alternatief voor de dure Oral B opzetborstels?

Ja dat is er zeker. Ons Borsteltje.nl huismerk wordt regelmatig boven de 9.0 beoordeeld door klanten. Zowel voor ons product als onze service. Wij beloven je 100% tevredenheid, als je niet tevreden bent horen wij graag wat er aan de hand is (zo kunnen wij van ook van jou leren) en zorgen wij altijd voor een oplossing.

Hieronder zie je de opzetborstels welke wij als alternatief aanbieden voor de Oral B opzetborstels. Regelmatig hebben we leuke aanbieden, je kunt daar eenvoudig van op de hoogte blijven door je email adres achter te laten. Wij spammen niet met grote hoeveelheden mail maar sturen ongeveer eens per maand een leuke aanbieding of nieuws.

De reden dat Oral B opzetborstels aan de prijs zijn is voornamelijk te wijten aan de marketing kosten welke een bedrijf als Oral B maakt. Reclames zijn duur en dat moet terugverdient worden. Wij van Borsteltje.nl bieden jou een scherpe prijs voor een hoogwaardige kwaliteit opzetborstel, en dat allemaal met een service welke je in de winkel niet snel zal aantreffen.