Mijn account

Sonicare opzetborstels

Regelmatig krijgen we de vraag of een bepaald type Sonicare opzetborstel op de handset van de klant past. In dit artikel leggen we duidelijk uit welke Sonicare opzetborstels allemaal op welke handset passen. We richten ons hier voornamelijk op de opzetborstel aansluiting en niet op de verschillende typen elektrische handsets. Op de verschillende typen borstels gaan we dieper in in het volgende artikel; LINK BORSTELKOPPEN.

De meeste Sonicare opzetborstels hebben dezelfde aansluiting en je kunt dan ook variëren met de verschillende opzetstukken. Door de grote variatie in Sonicare opzetstukken kun je gemakkelijk jouw favoriet ontdekken en een handset delen, mocht je dat willen. De opzetstukken kunnen eenvoudig op en van de handset gedaan en gehaald worden.

Sonicare opzetborstels kwaliteit gegarandeerd

De aansluiting voor de Sonicare opzetborstels is rond met daarin een ijzeren ring. Deze ring kan van verschillende materialen zijn. Borsteltje.nl gebruikt voor de opzetborstels net als Philips sonicare opzetborstels een materiaal wat niet gaat roesten. Voor zowel de hygiëne als de schone uitstraling is het fijn als ook de onderkant van de borstel hiertegen bestand is. Roestvorming kan niet alleen zorgen dat er roestige viezigheid uit de elektrische borstel komt, het kan ook (blijvende) schade aanrichten aan de handset doordat er roest achterblijft.

Hoewel je deze ring niet ziet als hij op de Philips Sonicare handset zit, is het dus belangrijk dat deze van een goed materiaal is. Borsteltje.nl borstels gaan gegarandeerd niet roesten waarmee wij het beste alternatief bieden voor de bekende Sonicare Opzetborstels. Ook de pasvorm van Borsteltje.nl borstels is uitmuntend.

Intussen poetsen duizenden mensen tevreden met Borsteltje.nl opzetborstels en in veel reviews van klanten lezen we terug dat onze opzetborstels perfect passen. Wij garanderen dan ook een 100% tevredenheid. Als je klachten ondervindt, neem dan gerust contact met ons op en wij zorgen altijd voor een oplossing.

Sonicare opzetborstels - Sensiflex

Er zijn echter uitzonderingen in de wereld van de Sonicare opzetborstels, de Sensiflex van Philips is er daar één van. Hoewel Philips zich met nagenoeg alle modellen richt op de Sonische techniek (een hele hoge frequentie / vibraties), heeft deze borstel een soort techniek zoals de meeste Oral B elektrische tandenborstels. De borstelkop beweegt zijwaards in plaats van dat dat deze vibreert. Let erop dat deze borstel een ander type aansluiting heeft en je dus niet deze Sensiflex kunt gebruiken als je de hierboven beschreven Sonicare opzetborstels gebruikt.

Je hoeft niet bang te zijn dat je de verkeerde kiest. Op de afbeelding hieronder zie je duidelijk dat de aansluiting van Sensiflex opzetborstels totaal anders is dan de Sonicare opzetborstels. Heb je toch vragen dan staan wij natuurlijk altijd voor je klaar.

Sonicare opzetborstels - E-series (HX7001) (HX7021, HX7022)

Daarnaast heeft Philips mondverzorging de e-series tandenborstel. Hierbij wordt de volledige kop vervangen in plaats van alleen de opzetborstel. Gemakshalve worden deze wel opzetborstels genoemd, en niet zoals je misschien zou verwachten “opzetkoppen”. De Philips Sonicare Opzetborstels HX7022/07 of HX7001 zijn geschikt voor de Philips Sonicare e5000, Philips Sonicare e7000, Philips Sonicare e9000 en e-series. Bij twijfel kun je ons altijd even om hulp vragen.