Mijn account

Sonicare e-series opzetborstels HX7001 / HX7022

De Philips Sonicare e-series is een elektrische tandenborstel die je niet zo vaak meer ziet. Wat de reden daarvoor is kunnen we niet zeggen. Feit is dat het soms lastig is om opzetborstels voor de Sonicare e-series elektrische borstel te kopen. In winkels zijn ze helemaal een zeldzaamheid en online is het soms goed zoeken.

Borsteltje.nl biedt al lange tijd goede en voordelige huismerk (ons eigen Borsteltje.nl huismerk) opzetborstels aan. Toen we regelmatig verzoeken kregen voor Philips e-series opzetborstels hebben we dit met onze leverancier besproken. Enige tijd later krijgen wij het bericht dat de e-series opzetborstels voor ons gemaakt konden worden, dat was reden voor taart bij ons. Intussen hebben we al duizenden van deze Sonicare e-series borstels verkocht en zijn de klantervaringen uitstekend te noemen. Regelmatig lezen we reviews waarin klanten hun waardering uitspreken “ik kon niet meer aan opzetborstels voor de Philips e-series komen. Bij Borsteltje.nl besteld en de volgende dag al in huis, topkwaliteit, heel fijn”.

De opzetborstels voor de e-series zijn ook wel bekend onder de type aanduiding HX7001 of HX 7022. De handset staat bekend onder naam “Philips e-series elektrische tandenborstel”. De techniek welke deze gebruikt is Sonische, wat inhoudt dat hij sterk vibrereerd in plaats van roteert, zoals bij de borstels van Oral B het geval is. Philips gebruikt deze techniek echter voor bijna al haar elektrische tandenborstels / opzetborstels. Wij zijn dan ook zeer te spreken over deze techniek, doordat er geen roterende delen in de sonische opzetborstels zitten vinden wij deze meer hyginesch dan de Oral B opzetborstels waar openingen in zitten waar speeksel naar binnen gaat. Goed schoon spoelen van de borstel scheelt natuurlijk veel, echter wordt dit volledig voorkomen bij de Sonicare opzetstukken en de Sonicare e-series elektrische tandenborstel.

Ben jij ook op zoek naar goede kwaliteit en voordelige opzetborstels voor je Philips Sonicare e-series dan ben je bij Borstelje.nl aan het juiste adres. Wees er van bewust dat we deze borstels via pakketzending naar je toe sturen en je dus een pakketje aan de deur moet aannemen. De e-series opzetborstels zijn te groot om door de brievenbus te passen. Over het algemeen ontvang je je e-series opzetstukken de volgende of de daarop volgende werkdag. In het weekend besteld kan inhouden dat je je opzetborstels dinsdag of woensdag ontvangt. Voor Belgie kan het een dag langer duren, we hopen op je begrip daarvoor.

Als je vragen hebt over onze Sonicare E-series opzetborstels dan horen we dat graag. Onze vriendelijke medewerkers staan voor je klaar.

Onderstaande Sonicare E-series opzetborstels hebben wij voor je beschikbaar.