Mijn account

De Oral B tandenborstel

Goed poetsen is belangrijk, maar er is véél keuze. Borsteltje.nl wil jou informeren over goede Elektrische tandenborstels. Door de tijd heen geven we hier informatie over verschillende Oral B tandenborstels. Waar mogelijk refereren we naar (onafhankelijke) reviews en laten natuurlijk zien welke van onze opzetborstels geschikt zijn voor de genoemde of Oral B tandenborstel.

Oral B tandenborstel - Model PRO 2000

De Oral B tandenborstel van het type PRO 2000 heeft 2 poetsstanden en een zichtbare poetsdruksensor. Op deze Oral B tandenborstel zie je een rood lichtje oplichten als je de tandenborstel te hard tegen je tanden of tandvlees aan ….

Je leest hier meer over deze fijne Oral B tandenborstel – PRO 2000.

Oral B tandenborstel - Model Genius 9000

De Oral B tandenborstel van het type Genius 9000 is ontworpen om je te helpen te poetsen zoals de tandarts aanbeveelt, verbindt deze borstel met de Oral-B smartphone app via Bluetooth-technologie om je gepersonaliseerde, real-time feedback te geven. Deze bestaat uit een timer om ervoor te zorgen dat je de aanbevolen twee minuten poetst, een drievoudige ….

Je leest hier meer over deze fijne Oral B tandenborstel – Genius 9000.

Veel meer Oral B tandenborstel modellen

Er zijn veel meer modellen van de Oral B tandenborstel, te veel om hier uitgebreid op in te gaan. Borsteltje.nl is gespecialiseerd in opzetborstels en biedt daar een ruim assortiment voor aan. De Oral B tandenborstel is een prima elektrische tandenborstel en een stevige concurrent voor de Philips Sonicare elektrische tandenborstel. In een ander artikel beschrijven we uitgebreider wat de verschillen tussen deze 2 tandenborstels zijn. Daarin lees je ook dat het persoonlijk is welke van deze 2 als winnaar wordt aangewezen.

De volgende opzetstukjes zijn geschikt voor de Oral B tandenborstel handset.

Heb jij een Oral B tandenborstel? Dan heb je er ongetwijfeld achter gekomen dat de opzetstukjes prijzig kunnen zijn. Er zijn veel huismerken op de markt en er is zeer zeker kwaliteitsverschil op te merken. Of wij de allerbeste opzetborstels leveren? Het is natuurlijk onze mening, maar wij vinden van wel. Evenzo veel van onze klanten welke al jaren Met Borsteltje.nl opzetborstels poetsen in plaats van de Oral B tandenborstel.

Onderstaand vind je de Borsteltje.nl alternatieven voor de bekende Oral B opzetborstel typen. 3D White, Dual Clean, Cross Action, Sensitive, Trizone, Floss Action, wij hebben een prima alternatief voor iedere Oral B tandenborstel die in het schap ligt.