Mijn account

Oral B Opzetborstel aansluiting

Het gaat niet vaak fout, maar het is vervelend als je per ongeluk niet passende opzetborstels hebt besteld. Als een verpakking opzetborstels niet geopend is kan die bij ons altijd geretourneerd worden.

De meeste Oral B opzetborstels hebben dezelfde aansluiting. Je kunt dan ook gerust verschillende Oral B opzetborstels proberen. Het makkelijke is ook dat jij en je partner met één elektrische tandenborstel handset verschillende opzetborstels kunnen gebruiken. Zolang je er op let dat de aansluiting hetzelfde is, kun je eenvoudig variëren en uitproberen tot je de voor jou meest fijne opzetborstels hebt ontdekt.

Voor de duidelijkheid hebben we hier de aansluiting van verschillende opzetborstels eenvoudig onder elkaar gezet. Zoals is de aansluiting voor de Oral B Floss Action opzetborstels, Oral B Cross Action opzetborstels, Oral B Dual Clean opzetborstels, Oral B Tri Zone opzetborstels, Oral B precision Clean opzetborstels, Oral B Sensitive opzetborstels, Oral B 3D White opzetborstels allemaal het zelfde, simpel!

Voor de Oral B Pulsonic is het net iets anders. Let er daarom op dat je deze opzetborstel niet kunt gebruiken. Dit komt omdat dit een Sonische opzetborstel is, een andere techniek dan de roterende borstels.

De Pulsonic opzetborstels zijn bruikbaar op de Pulsonic handset van Oral B / Braun. Deze Pulsonic handset maakt gebruik van sonische trillingen (sonic) die het tandplak en de oppervlaktevlekken wegpoetsen.