Mijn account

Philips HX7001 opzetborstels

De Philips HX7001 opzetborstels zijn steeds moeilijker verkrijgbaar en veel mensen zijn dan ook blij dat Borsteltje.nl deze opzetborstels standaard in het assortiment heeft. Hoe het komt dat de Philips HX7001 opzetborstels zo slecht in de winkel verkrijgbaar zijn, kunnen we je niet vertellen, dat is ons helaas ook onbekend. Gelukkig hebben wij ons eigen kanaal zodat we de HX7001 opzetborstels altijd op voorraad hebben, óf op korte termijn kunnen leveren.

Wellicht komt het omdat de Philips Sonicare HX7001 elektrische tandenborstel (de e-series) al wat ouder is en Philips deze langzaam uit het assortiment laat verdwijnen. Het blijft gissen…

Sinds wij ook deze HX7001 in ons assortiment op Bol.com hebben opgenomen zien we geregeld reacties van mensen die hun complimenten uitspreken omdat ze in de winkel niet meer te koop waren, dat vinden wij natuurlijk prettig om te horen.

Wij bieden de HX7001 opzetborstels aan per 2 of 4. De HX7001 opzetborstels worden netjes verpakt in een postpakket verzonden en zullen binnen enkele dagen bij u bezorgd worden, zo niet de volgende dag. Omtrent pakketzendingen moeten wij altijd een slag om de arm houden omdat DHL geen vaste tijden heeft om pakketten op te halen, zodoende kan het voorkomen dat uw zending net na het ophaalmoment verzonden wordt. Het is mogelijk dat u uw HX7001 borstels dan na 2 dagen ontvangt. Wij doen met het gehele team ons best om de borstels zo snel mogelijk bij u te krijgen!

Hieronder kunt u direct naar onze HX7001 opzetborstels in de winkel gaan. Doordat wij deze opzetborstels groot inkopen kunnen wij deze u ook voor een scherpe prijs aanbieden, én bij Borsteltje.nl altijd zonder verzendkosten!

Onderstaande opzetborstels zijn geschikt voor jouw Philips HX7001