Mijn account

Oral B opzetstukjes

Zijn Oral B opzetstukjes of Oral B opzetborstels hetzelfde?

Afgelopen jaren zien dat we veel mensen op zoek zijn naar Oral B opzetstukjes voor hun Braun elektrische tandenborstel. De vraag ontstaat dan geregeld of Oral B opzetstukjes hetzelfde zijn als Oral B opzetborstels. Het antwoord is eenvoudig; ja, Oral B opzetstukjes zijn hetzelfde als opzetborstels. Het enige waar je op moet letten is of het type oral b opzetstukje compatible is met jouw handset. Eenvoudig of het opzetstuk past op jouw model elektrische tandenborstel.

Bij Borsteltje.nl maken we het jou zo eenvoudig mogelijk. We zorgen er voor dat jij zeker-ste-weten de juiste Oral B opzetstukjes in huis haalt. Of ons eigen merk opzetstukjes natuurlijk. Bij ieder Oral B opzetstukje in onze winkel plaatsen wij een duidelijke herkenbare afbeelding van de aansluiting. Dit werkt simpel op twee manieren, als jij één type Oral B opzetstukje gebruikt dan zie je daar de aansluiting duidelijk bij staan. Die zelfde aansluiting herken je verder bij alle opzetstukjes welke op jouw handset passen. Bijvoorbeeld; jij gebruikt altijd de Oral B 3D White opzetstukjes. Zoek in onze winkel naar de 3D White opzetstukjes. Hierbij vindt je een duidelijke afbeelding van de aansluiting. Aan de hand van deze afbeelding kun je eenvoudig vergelijken welke andere typen er allemaal geschikt zijn voor jouw handset. Het kan haast niet missen, de verschillen in de aansluiting van de opzetstukjes zijn groot.

De tweede manier is eenvoudigweg de afbeelding van het gewenste nieuwe opzetstukje vergelijken met jouw oude Oral B opzetstukjes. Ook dit kan niet fout gaan, maar twijfel je toch dan kun je ons altijd om hulp vragen. Onze servicedesk medewerkers proberen je zo snel mogelijk een antwoord te geven, vaak is dat al binnen enkele uren, maar uiterlijk binnen een dag.

Oral B opzetstukjes of Oral B opzetborstels, hoe je jouw elektrische tandenborstels ook noemt, bij Borsteltje.nl hebben we altijd een ruim assortiment tandenborstels voor de Oral B elektrische tandenborstels.

Om het je nog makkelijker te maken vind je hieronder een overzicht van de opzetstukjes welke geschikt zijn voor de Oral B elektrische tandenborstel. (TIP: Als je over een afbeelding heen gaat ziet je duidelijk de aansluiting van het opzetstukje om te vergelijken met jouw oude Oral B opzetstukje). Voor Oral B elektrische tandenborstels hebben we hele leuke combinatie aanbiedingen, zo combineer je jouw favoriete opzetstukjes en laat je ze voor een scherpe prijs thuisbezorgen. Of wat dacht je van ons try-out pakket; een pakket met 7 verschillende opzetstukjes zodat je ze allemaal kunt proberen voordat je een grote verpakking koopt.

oral-b-mix-match

Dit zijn vervangende Borsteltje.nl opzetstukken voor jouw Oral B opzetstukjes