Mijn account

Philips HX7022 opzetborstels

Philips HX7022 opzetborstels zijn steeds moeilijker te vinden in de winkel.

Veel mensen zijn dan ook blij dat Borsteltje.nl deze opzetborstels in het assortiment heeft. Waardoor het komt dat de Philips HX7022 opzetborstels zo slecht in fysieke winkels verkrijgbaar zijn weten we helaas niet. Gelukkig hebben wij onze eigen leverancier zodat we de HX7022 opzetborstels altijd op voorraad hebben, óf snel kunnen leveren door een direct contact met de producent.

Misschien komt het omdat de Philips Sonicare HX7022 elektrische tandenborstel (de e-series) al gedateerd is en Philips deze langzaam uit het assortiment haalt. Het blijft gissen voor ons…

Nadat wij de HX7001 opzetborstels in ons assortiment op Bol.com hebben opgenomen zien we regelmatig reacties van klanten die complimenten uitspreken omdat ze in de winkel niet meer te koop waren. Dat waarderen wij natuurlijk enorm.

Wij bieden de HX7022 opzetborstels aan per 2 of 4 stuks. De HX7022 opzetborstels worden stevig verpakt in een postpakket en bestellingen zullen binnen enkele dagen bij u bezorgd worden, zo niet de volgende dag. Voor pakketzendingen moeten wij altijd een slag om de arm houden. Dit omdat DHL geen vaste tijden heeft om pakketten op te halen. Om deze reden kan het voorkomen dat uw zending net na het ophaalmoment verzonden wordt en zodoende de volgende dag pas mee gaat naar het sorteercentrum. Het is hierdoor mogelijk dat u uw HX7022 borstels dan na 2 dagen ontvangt. Wij doen met het gehele team ons best om de borstels zo snel mogelijk bij u thuis te krijgen!

Hieronder kunt u direct naar onze HX7022 opzetborstels in onze winkel gaan. Doordat wij deze opzetstukken groot inkopen kunnen wij deze voor een scherpe prijs aanbieden, én bij Borsteltje.nl altijd zonder verzendkosten!

Onderstaande opzetborstels zijn geschikt voor jouw Philips HX7022