Mijn account

Oral B tandenborstel - PRO 2000

De Oral B tandenborstel van het type PRO 2000 heeft 2 poetsstanden en een zichtbare poetsdruksensor. Op deze Oral B tandenborstel zie je een rood lichtje oplichten als je de tandenborstel te hard tegen je tanden of tandvlees aan drukt.

Voor gezond tandvlees is het belangrijk dat je de tandenborstel rustig langs de tanden en het tandvlees laat “glijden”, je laat de Oral B tandenborstel zijn werk doen, zonder druk te zetten. Als je te veel druk uitoefend met de tandenborstel op het tandvlees kan dat resulteren in teruggetrokken tandvlees. Teruggetrokken tandvlees legt de wortel van de tand een deel bloot waardoor dit een pijnlijk gevoel kan geven. Teruggetrokken tandvlees is vervelend genoeg een onomkeerbaar probleem. Met dit in gedachten is de Oral B tandenborstel Pro 2000 ontwikkeld, welke jou met een lichtsignaal waarschuwt als je te hard drukt.

De Oral B tandenborstel van het type PRO 2000 heeft de volgende eigenschappen;

  • Dynamische beweging helpt betere resultaten te bereiken
  • Superieure 3D-reinigingsactie trilt, roteert en pulseert om zo meer tandplak los te maken en te verwijderen dan een gewone handtandenborstel
  • De Oral B tandenborstels heeft twee poetsstanden: Dagelijkse reiniging en Tandvleesverzorging
  • De tandenborstels heeft een zichtbare poetsdruksensor, dit voorkomt de schadelijke gevolgen van te hard poetsen door te stoppen met pulseren indien er te veel druk op de borstel wordt uitgeoefend
  • De Oral B tandenborstel heeft een 4×30 seconden timer, deze helpt je minimaal 2 minuten te poetsen zoals door tandartsen wordt aangeraden
  • 40.000 pulsaties/8800 rotaties per minuut

Ook voor de Pro 2000 heeft Borsteltje.nl een ruim aanbod van opzetstukjes. Hieronder vind je de aansluiting welke de opzetstukjes voor de Genius 9000 handset hebben en een overzicht van de opzetstukjes die je bij ons voordelig en snel kunt bestellen. Als je vragen over de juiste opzetstukjes hebt dan kun je ons altijd een bericht sturen via het contactformulier of telefonisch.

Aansluiting opzetstukjes Pro 2000 tandenborstel

Hiernaast zie je de aansluiting van borstels welke op de Oral B Pro 2000 elektrische tandenborstel passen, zo weet je zeker dat je de juiste vervangende opzetborstels besteld. 

Een aantal mooie Oral B Pro 2000 aanbiedingen op een rijtje:

Voor de verkoop van de Elektrische tandenborstel handsets werken wij samen met Bol.com. Zij verzekeren ons ervan dat jij je nieuwe Oral B Pro 2000 Elektrische tandenborstel zo snel mogelijk in huis hebt. Kies hieronder één van de mooie aanbiedingen welke zij voor jou klaar hebben staan.

De volgende opzetstukjes passen op jouw Oral B tandenborstel PRO 2000

Onder andere onderstaande opzetborstels passen op jouw Oral B tandenborstel handset. Als je vragen hebt kun je ons die altijd voorleggen via het contactformulier of ons telefoonnummer.