Mijn account

Oral B tandenborstel - Genius 9000

De revolutionaire, op professionele reinigingsinstrumenten geïnspireerde ronde tandenborstelkop van de Genius 9000 elektrische tandenborstel die elke tand omvat, trilt, roteert en pulseert om tot 100% meer tandplak los te maken en te verwijderen dan een gewone manuele tandenborstel.

De Oral B tandenborstel is ontworpen om je te helpen te poetsen zoals de tandarts aanbeveelt, verbindt deze borstel met de Oral-B smartphone app via Bluetooth-technologie om je gepersonaliseerde, real-time feedback te geven. De smartphone app bestaat uit een timer om ervoor te zorgen dat je de aanbevolen twee minuten poetst, een drievoudige poetsdruksensor om je tandvlees te beschermen tegen te hard poetsen en de geavanceerde positiedetectietechnologie, zodat je nooit een zone overslaat.

De 360º SmartRing met LED-verlichting stelt je in staat om je poetservaring persoonlijk te maken. Ontworpen en mogelijk gemaakt door Braun en verkocht door Oral-B, het merk dat de eerste sonic power-tandenborstel presenteerde in 1963 en de Trillende-Roterende-Pulserende technologie in 1998, en tot vandaag de dag het meest gebruikte en geadviseerde merk door tandartsen wereldwijd. De Oral B tandenborstel van het type Genius 9000 is beschikbaar in twee kleuren: wit of zwart.

Ook voor de Genius 9000 heeft Borsteltje.nl een ruim aanbod van opzetstukjes. Hieronder vind je de aansluiting welke de opzetstukjes voor de Genius 9000 handset hebben en een overzicht van de opzetstukjes die je bij ons voordelig en snel kunt bestellen. Als je vragen over de juiste opzetstukjes hebt dan kun je ons altijd een bericht sturen via het contactformulier of telefonisch.

Aansluiting opzetstukjes Oral B tandenborstel Genius 9000

Hiernaast zie je de aansluiting van borstels welke op de Oral B Genius 9000 elektrische tandenborstel passen, zo weet je zeker dat je de juiste vervangende opzetborstels besteld. 

Een aantal mooie Oral B Genius 9000 aanbiedingen op een rijtje:

Voor de verkoop van de Elektrische tandenborstel handsets werken wij samen met Bol.com. Zij verzekeren ons ervan dat jij je nieuwe Oral B Genius 9000 Elektrische tandenborstel zo snel mogelijk in huis hebt. Kies hieronder één van de mooie aanbiedingen welke zij voor jou klaar hebben staan.

De volgende opzetstukjes passen op jouw Oral B tandenborstel Genius 9000

Onder andere onderstaande opzetborstels passen op jouw Oral B tandenborstel handset. Als je vragen hebt kun je ons die altijd voorleggen via het contactformulier of ons telefoonnummer.